Wie zijn wij?

 

VGN De Bont & C° Verzekeringen is een familiekantoor, gevestigd aan de Gentse stadsrand niet ver van 'Het Zuid' aan de afrit van de B401.

Overgrootvader, de Heer Henri De bont richtte in 1923 het makelaarskantoor op. Deze was gevestigd in het ouderlijk huis te Sint-Amandsberg. Later verhuisde Jean De bont en zijn zoon Dominique De bont naar een kantoor op het Sint-Annaplein. Dominique is al de vierde generatie in dit familiebedrijf. Ondertussen is het kantoor uitgegroeid tot een zaak met 4 full-time personen zijnde Dominique de Bont en zijn medewerkers Kathleen, Marc S en Marc VG. Jarenlange collega's Paul, Vera en Caroline zijn ondertussen met verdiend pensioen gegaan.               

 Jean De bont overleed op 28 februari 2012 op 78-jarige leeftijd. 

 

Wij bieden onze klanten de garantie om zich prijs / kwaliteit goed te verzekeren bij degelijke verzekeringsmaatschappijen. Er wordt ingestaan voor de behartiging van al uw verzekeringspolissen en U wordt professioneel begeleid bij elk schadegeval. Wij verzorgen alle contacten met de maatschappij en met hun experts bij een eventuele bepaling van de omvang van de schade. 

Is de ligging van ons kantoor voor U te moeilijk, aarzel dan niet om ons te contacteren, wij komen bij U ter plaatse aan huis. Zo hoeft U zich geen zorgen te maken over parkeerproblemen. Wij zijn ook gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer tot aan de Zuid.

En er is nu ook de shuttlebus die start aan Weba en net voor onze deur een halte heeft!

 

 

Wij zijn sponsor van :

 Tafeltennisclub TTC Baarle        http://www.ttcbaarle.be

 Basketbalclub BBC H.W. Hansbeke   http://www.bbchansbeke.be

 Voetbalclub K.F.C. Excelsior Balgerhoeke  http://users.telenet.be/kfcexcbalgerhoeke